När du vill ha solfilm med insynsskydd

Det är inte helt ovanligt att man önskar sig insynsskydd i sin bil. Har man saker i sin bil, men som inte är särskilt mycket att stjäla för någon annan. Ibland kan man vilja ha kvar en väska i bilen som är otymplig att bära, och som inte innehåller särskilt värdefulla saker för någon annan, men som man helst inte ngåon ska stjäla. Då kan man behöva insynsskyddad solfilm till sin bil.

En effektiv solfilm gör att det enda man ser, är svart om man försöker titta in i bilen. Och vill man inte ha helt svarta rutor, kan man få en solfilm exakt i den färg som man önskar. Det finns alla nyanser från svart till genomskinlig. Så att skaffa sig en solfilm för att få ett effektivt solskydd, är ingen dum idé.

Solfilm som man kan lägga in själv

Det finns solfilm som man med lätthet kan lägga in själv i sin bil. Då kan man få den fädigt tillskuren, det enda man behöver göra då är att uppge de exakta mått som man önskar till sin bil. En och annan kanske undrar vad ändamålet är att installera en solfilm som är genomskinlig. Men det som en solfilm gör, är att skydda dem som sitter i bilen mot solens skadliga strålar. Det klarar inte ett vanligt bilfönster. Det behöver man ett särskilt fönster med låga U-värden, men sådana bilfönster finns inte. Det är därför som man behöver solfilm till solskydd på fönster.

Med solfilm behöver man inga solglasögon

Har man en solfilm på sina bilfönster, behöver man inte bli bländad av den starka solen. Den bilförare som har glömt sina solglasögon hemma och bländas av solskenet, som kanske kommer plötsligt, vet hur lätt det är att köra fel, och kanske till och med köra i diket om man blir bländad av solen och inte har något solskydd för sina ögon.

Med solfilm behåller man en sval bil

Har man en solfilm i sin bil, slipper man kliva in i en bastu under varma sommardagar när bilen har stått i solen och blivit stekt av den heta solen. Det är det som en solfilm gör; skyddar bilen från den heta solen. Istället kan man kliva in en bil som är lagom sval och varm. Det som värmer bilen till olidliga temperaturer är att solstrålarna kommer in genom fönster. Har man istället solfilmer på sina bilfönster, slipper man den hettan som solstrålarna ger. Här kan du läsa mer.

21 Oct 2019

Välkommen!

Här kan du läsa om solskydd i form av markiser och persienner.