Gardinkappa som håller måttet

En gardinkappa i ett snyggt kvalitetstyg pryder sin plats i ditt fönster under lång tid. Den ska förstås också passa där den sitter, så det perfekta valet är en måttanpassad gardinkappa.

Det är inte varje dag man köper nya gardiner. Även om man byter dem lite då och då, är det ändå en sällanköpsvara, så man gör en investering i något riktigt snyggt för hemmet. Därför är det värt att kosta på sig något extra, för man gillar sina gardiner och har dem kvar länge.

Det proffsigaste resultatet får man om man måttbeställer sin gardinkappa. Då sitter den perfekt i fönstret och den är också omsorgsfullt sydd och är hållbar och snygg. Man kan både få hjälp med färgval och tips på tyger av en tapetsör eller sömmerska.

Lätt att förnya hemma

Vill man förnya hela lägenheten eller huset, är gardinkappan en relativt billig detalj när det gäller inredningen. Man kan lätt byta den efter säsong eller humör. Dessutom är en måttanpassad gardinkappa snygg och sätter prägel på hela rummet. Beställ till flera rum, så förnyar du ditt hem på ett stilfullt sätt.

Många väljer också att klä om sin gamla favoritfåtölj i samma eller ett liknande tyg som gardinen, och då matchar de perfekt. Genom att själv välja tyg, mönster och färg på sina hemtextilier ger man hemmet en mer personlig atmosfär. Man har ju själv valt både kvalitet och utförande med omsorg och eftertanke. Ett sömnadsproffs hjälper dig att förverkliga dina idéer, så att slutresultatet blir hållbart och bra.

5 Jan 2021

Välkommen!

Här kan du läsa om solskydd i form av markiser och persienner.